Våra Tjänster

Färg

Vi på Fabö färg har över 30 års erfarenhet i branschen och vet vilken färg du behöver när du skall måla om där hemma. Välkommen in i vår välsorterade butik där du hittar färg från TEKNOS, yrkesmålarnas favorit färg, Folksams testvinnare utomhusfärgen MAXIMAL HERREGÅRD från Norska Gjöko.

Samt många fler tillverkare. Vi blandar självklart färgen så du får den kulören du önskar när du handlar av oss. Välkomna in till oss så berättar vi gärna mer

Tapeter

Finrum, barnrum eller kontor? Vi har kvalitets tapeter till alla era rum. Hos oss finner ni ett sortiment på över 300 mönster ständigt på lager samt hög kompetens på tapeter. Vi har tapeter till förmånliga priser från Boråstapeter, Eco & … Välkomna in till oss så berättar vi gärna mer

Vi har Alingsås bästa priser på beställningstapeter, hos oss får du 20 % i rabatt på alla tapeter i beställningssortimentet från katalogerna.

Måleriverktyg

Hos oss på Fabö färg finner ni ett stort sortiment av de måleriverktyg som krävs vid målning och tapetsering. Välkomna in till oss så berättar vi mer än gärna om de verktyg ni behöver.

Kontakta oss gärna så kan vi diskutera lite mera i detalj. Tänk på att planera i god tid inför flytt.

Kontakta oss

Kontaktinformation

0322-66 51 50
info@fabofarg.se